Myyntiehdot

Sisältö:

Yleistä

Virallinen nimi: W&B A/S
CVR-nro: 27702937
Osoite: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød, Tanska
Sähköpostiosoite: info@wineandbarrels.com
Puhelinnumero: +44 (0) 3308 081634

 

Tietosuojakäytäntö ja evästeet

Jotta voit tehdä ostoksia Wineandbarrels-verkkokaupassa, sinun on annettava meille seuraavat tiedot:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisäksi rekisteröimme IP-osoitteen, josta mahdollinen tilaus tehdään. Tietoa ei tavallisesti käytetä mihinkään, mutta sitä voidaan tarvita mahdollisessa poliisitutkinnassa. IP-osoitetta säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen mahdollisen poliisitutkinnan kannalta. Kaikista huijaustilauksista ilmoitetaan poliisille.

Rekisteröimme ja luovutamme edelleen henkilötietoja, joita tarvitaan tilauksen toimittamiseksi. 

Wineandbarrels A/S rekisteröi henkilötiedot ja säilyttää niitä viiden vuoden ajan kirjanpitolain mukaisesti, jonka jälkeen henkilötiedot poistetaan. 

Teemme yhteistyötä useiden muiden yritysten kanssa, jotka voivat myös tallentaa ja käsitellä tietoja. Nämä yritykset käsittelevät tietoja vain meidän puolestamme eivätkä saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. 

Sähköisissä maksutapahtumissa käytetään Webshopsystemetin turvallista salattua menetelmää. Kyseessä on hyväksytty palveluntarjoaja, jolla on myös e-merkki.

Webshopsystemet käyttää nk. evästeitä ostoskorin sisällön hallintaan. Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan laitteellesi. Evästeiden avulla voimme tunnistaa sinut ja muun muassa muistaa, mitä tuotteita ostoskorissasi on, kun käyt ostoksilla Wineandbarrels A/S:n verkkokaupassa. Voit myös pyytää järjestelmää tallentamaan osoitetietosi seuraavaa käyntiä varten. Jos haluat myöhemmin poistaa nämä tiedot, voit tehdä sen helposti oman selaimesi asetuksista. Esimerkiksi Internet Explorerissa tämä tehdään "Työkalut"-valikon kohdasta "Internet-asetukset".

Käytämme vain EU:ssa tai turvallisessa kolmannessa maassa toimivia henkilötietojen käsittelijöitä varmistaaksemme, että tietosi pysyvät suojattuina. 

Osoitteen www.wineandbarrels.com rekisterinpitäjä on Jakob Dau.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti sinulla on muun muassa seuraavat oikeudet:

 

GDPR:n 15. artikla – oikeus saada pääsy tietoihin
Rekisteröitynä sinulla on oikeus tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi. 
GDPR:n 16. artikla – oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröitynä sinulla on oikeus vaatia sinua koskevien epätarkkojen tai virheellisten henkilötietojen oikaisemista. Lisäksi sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä ottaen huomioon tarkoitukset, joihin tietoja käsiteltiin
GDPR:n 17. artikla – oikeus tietojen poistamiseen
Oikeus poistamiseen tarkoittaa, että rekisteröidyllä on – joitain poikkeuksia lukuun ottamatta – oikeus vaatia itseään koskevien tietojen poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjää poistamaan itseään koskevat tiedot ilman aiheetonta viivytystä edellyttäen että jokin seuraavista perusteista täyttyy:

  1. Emme enää tarvitse henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin.
  2. Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen ja rekisteröity peruuttaa suostumuksensa eikä meillä ole henkilötietojen käsittelylle muuta laillista perustetta.
  3. Henkilötietoja käsitellään lainvastaisesti (perusteettomasti tietosuoja-asetuksen luvun II mukaan)
  4. Henkilötiedot on poistettava EU:n tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  5. Olemme velvollisia poistamaan tiedot sen seurauksena, että rekisteröity käyttää oikeuttaan vastustaa tietojen käsittelyä.
  6. Olemme tietoyhteiskunnan palvelun (esim. sosiaalisen verkoston) tarjoaja ja henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn henkilön huoltajien antamaan suostumukseen ja rekisteröity peruuttaa suostumuksensa itse täytettyään 13 vuotta

GDPR:n 18. artikla – Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä siten, että tietoja saa vain säilyttää, ei käsitellä. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjää rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä edellyttäen, että jokin seuraavista perusteista täyttyy:

  1. Rekisteröity kiistää henkilötietojen oikeellisuuden. Tässä tapauksessa rajoitamme tietojen käsittelyä siihen saakka, kunnes olemme voineet varmistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden.
  2. Henkilötietoja käsitellään lainvastaisesti ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista. Rekisteröity voi esimerkiksi haluta rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos hän haluaa kirjallisen selvityksen siitä, mitä tietoja määrätyn tapauksen käsittelyssä on käytetty.
  3. Meidän ei enää tarvitse käsitellä henkilötietoja, mutta tarvitsemme niitä oikeusvaateen laatimisen, esittämisen tai puolustamisen takia.
  4. Rekisteröity on vastustanut tietojen käsittelyä. Rajoitamme tietojen käsittelyä sen aikaa, kun määritetään, syrjäyttääkö oikeutettu etumme rekisteröidyn oikeutetun edun.

GDPR:n 20. artikla – Oikeus tietojen siirtämiseen
Oikeus tietojen siirtämiseen tarkoittaa ensinnäkin rekisteröidyn oikeutta saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa henkilökohtaiseen käyttöönsä kyseisen rekisterinpitäjän estämättä.
Toisekseen tämä tarkoittaa rekisteröidyn oikeutta siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Tiedot on voitava jakaa, kopioida tai siirtää esteettömästi IT-järjestelmästä toiseen, jos se on teknisesti mahdollista.
GDPR:n 21. artikla – Vastustamisoikeus
Vastustamisoikeus tarkoittaa, että rekisteröidyllä on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka muuten olisi lainmukaista.
Jos saamme rekisteröidyltä ilmoituksen tietojen käsittelyn vastustamisesta, otamme rekisterinpitäjänä kantaa siihen, onko vastustus oikeutettua, vaikka tietoja käsitellään lainmukaisesti.
Voit kirjoittaa Jakobille osoitteeseen: jakob@wineandbarrels.com.

Kun käytät Wineandbarrels.com-sivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Käytämme evästeitä seurataksemme valintojasi (esim. mitkä tuotteet lisäät ostoskoriin). Lisäksi käytämme evästeitä kohdistamaan mainontaa ulkoisilla alustoilla. 

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos olet tyytymätön tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://tietosuoja.fi.

Tilaaminen

Ostajan opas:

Etsi haluamasi tuote.

Laita tuote ostoskoriin klikkaamalla "Lisää ostoskoriin" -kuvaketta.

Sen jälkeen voit halutessasi jatkaa ostoksia.

Jos haluat poistaa tuotteen ostoskorista, muuttaa tuotemäärää tai tehdä muita muutoksia, voit poistaa tuotteen klikkaamalla poista-painiketta tai muokkaamalla määrä-kentän tietoja. Klikkaa “Päivitä ostoskori” saadaksesi uuden hinnan näkyviin.

Kun olet tyytyväinen ostoskorin sisältöön, siirry kassalle. Klikkaa “Siirry kassalle” -painiketta.

Valitse seuraavalla sivulla maksutapa ja toimitustapa.

Syötä asiakastiedot ja mahdollinen toimitusosoite, jos se on eri kuin laskutusosoite. Klikkaa “Jatka”.

Tarkista tilaus ja syöttämäsi tiedot, hyväksy tietojen kerääminen ja vahvista tilaus.

Tilauksesi lähetetään vasta, kun napsautat "Osta". Jos poistut sivustolta ennen sitä, ostotapahtumaa ei suoriteta loppuun.

Järjestelmä lähettää sinulle välittömästi tilausvahvistuksen asiakastiedot-kohdassa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme toisen sähköpostiviestin.

Maksutavat

Wineandbarrels A/S:n hyväksymät maksutavat ovat MobilePay Online, Dankort/VISA-Dankort sekä Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB ja American Express. Maksu veloitetaan tililtäsi vasta kun tuote on lähetetty.

Dankort/VISA-Dankort ja VISA Electron (tanskalaiset kortit) -korteilla suoritetuista maksuista ei veloiteta palvelumaksua.

Wineandbarrels A/S käyttää korttitietojen salaukseen niin kutsuttua SSL-protokollaa (Secure Socket Layer). Tämä tarkoittaa, että asiattomat henkilöt eivät voi lukea korttisi numeroa tai muita tietoja PBS/NETS-tapahtuman aikana.

Voit maksaa myös ViaBill-maksupalvelun kautta

Kun käytät ViaBill-maksupalvelua, saat ensin tuotteesi, jonka jälkeen maksat ostoksesi korottomana ja kuluttomana osamaksuna, jonka maksuerät erääntyvät aina kuukauden 20. päivänä. Maksusopimus ViaBillin kanssa raukeaa, jos peruutat ostoksesi kuluttajansuojalain mukaisesti.

ViaBill-maksupalvelulla voit maksaa ostoksia enintään XX euroon asti. Yli XX euron ostoksiin on käytettävä SparXpress-maksupalvelua.

Lue lisää: www.ViaBill.com/kredit

 

Voit maksaa ostoksesi myös pankkisiirrolla siirtämällä summan suoraan tilillemme Nordea Bank, Account: 21915036659280, BIC/SWIFT: NDEADKKK, IBAN: DK0320005036659280. Muista ilmoittaa tilausnumero viestikentässä. Tämä maksutapa ei kuulu ostoturvajärjestelmän piiriin.

Tuotteiden noutaminen

Kaikki tuotteet on mahdollista noutaa varastoltamme osoitteesta: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød, Tanska. Noutamisesta on sovittava etukäteen oston yhteydessä. Aukioloajat löydät täältä. Ilmoitamme sähköpostitse, kun tuote on valmis noudettavaksi.

Toimitus

Tilaukset lähetetään yleensä samana päivänä, jos tuotteita on varastossa ja tilaus on tehty klo 12.00 mennessä. Tarkka toimitusaika on ilmoitettu verkkokaupassa jokaisen yksittäisen tuotteen kohdalla ja koskee tilauksia, jotka tehdään viimeistään klo 12.00. Jos tilaus tehdään klo 12.00 jälkeen, tuotteet lähetetään seuraavana arkipäivänä. Jos tuotetta ei ole varastossa Tanskassa, toimitusaika on yleensä 3–4 viikkoa. Lähetämme tiedon arvioidusta toimitusajasta sähköpostitse.

Wineandbarrels A/S käyttää toimituksissa Vognmandia, GLS:ää tai DHL:ää, jos et ole sopinut tilauksen noutamisesta. Toimitushinta on alkaen XX €. Toimitus kadunvarteen on maksuton, kun tilaat viinikaapin*. 

Jos valitset toimituksen kotiosoitteeseen ja ilmoitat, että paketin voi jättää tiettyyn paikkaan, riski siirtyy sinulle, kun tuote on toimitettu. Kun olet ilmoittanut, että paketin voi jättää tiettyyn paikkaan kotiinkuljetuksen yhteydessä, on tärkeää, että kuljettajalla on vapaa pääsy kohteeseen esim. kuormalavanosturin kanssa.

 

*Saaret, joihin on siltayhteys

Toimitushinta koskee vain saaria, joihin on siltayhteys. Jos asut saarella, johon ei ole siltayhteyttä, voit pyytää tarjousta toimitushinnasta.

 

Uusintatoimitukset

Jos toimitusosoitteessa ei ole ketään vastaanottamassa lähetystä etkä ole tehnyt sopimusta paketin jättämisestä tiettyyn paikkaan, kuljettaja voi pitää lähetyksen ja yrittää toimitusta myöhemmin uudelleen. Jos kieltäydyt vastaanottamasta pakettia saadaksesi toimituksen siirrettyä myöhempään ajankohtaan, mutta et sovi asiasta Wineandbarrelsin kanssa, kyseessä on uusintatoimitus. Uusintatoimituksen hinta on XX €. 

 

Sisäänkanto

Useimmissa tapauksissa voimme toimittaa tuotteet muutaman arkipäivän varoitusajalla aikavälillä 8.00–16.00 sopimuksen mukaisesti, kun valitset toimituksen sisäänkannolla. On sinun vastuullasi varmistaa, että sisäänkäynti on esteetön, kun sisäänkanto tapahtuu yhden nokkakärryä käyttävän kuljettajan toimesta. Toimitusaika on arkisin klo 7.00–19.00, paitsi jos varaat lisämaksusta tarkan toimitusajan.

Jos nokkakärryllä ei pääse sisään asti, sinun on tilattava erikoistoimitus. Ota tässä tapauksessa yhteyttä meihin. Toimitus tapahtuu useamman kuljettajan toimesta, ja kuljettajilla on autossaan erityiset nostolaitteet. Klikkaa tästä, jos olet kiinnostunut erikoistoimituksesta! (Erikoistoimitusta voidaan tarvita esimerkiksi silloin, kun portaat ovat niin kapeat tai kierteiset, että viinikaappi on kuljetettava sisään nostoliinan tai vastaavan avulla.)

Yrityksiä koskevat erityisehdot

Yrityksiä koskevat samat myyntiehdot kuin kuluttajia, mutta seuraavin mukautuksin:

  • Peruuttamisoikeus ei koske yritysostoja Wineandbarrels A/S:ltä.
  • Yrityksillä on 1 vuoden takuu alkuperäisestä laskupäivämäärästä lukien. Tuotteen vaihto tai korjaus ei pidennä takuuaikaa.
  • Wineandbarrels ei ole vastuussa seuraavista yrityksen tappioista: 1) Liiketoimintatappiot tai välilliset tappiot, 2) Oman henkilöstön palkkakulut ja ulkoiset käsittelykulut, 3) Ulkopuolisesta konsultoinnista ja neuvonnasta aiheutuvat kulut, 4) Tuottojen menetys ja/tai liikearvon arvonalentumistappio.
  • Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu Wineandbarrels A/S:lle, kunnes koko kauppahinta on maksettu.
  • Ostaja vastaa kaikista omistusoikeuden siirtoon liittyvistä kustannuksista.
  • Korkoa kertyy eräpäivästä alkaen 1 % alkanutta kuukautta kohden.
  • Reklamaatio-oikeutta käyttäessään ostaja vastaa tuotteen lähetyksestä, mukaan lukien toimituskuluista.
  • Jos tuotteessa on vika, Wineandbarrels A/S varaa oikeuden korjata tuotteen tai toimittaa uuden tuotteen, jolloin et voi käyttää peruuttamisoikeutta.

Tilaus katsotaan (poikkeuksetta) yritysostoksi seuraavassa tilanteessa:

  • Annat yrityksen nimen tai yritystunnuksen tehdessäsi tilauksen verkkokaupassa tai yritysmyynnin kautta (voit kuitenkin tarvittaessa pyytää, että yksityishenkilönä tilaamasi paketti toimitetaan työpaikallesi – käytä silloin verkkokaupassa “vaihtoehtoinen toimitusosoite” -kenttää).

Reklamaatiot ja takuu

Tavaraostoihin voidaan soveltaa kauppalain mukaisia virhevastuuta koskevia säännöksiä.

Kun teet ostoksia kuluttajana, voit hyödyntää 24 kuukauden takuuta (joidenkin tuotteiden kohdalla takuu on 36 kuukautta, jos tästä on ilmoitettu erikseen). Tämä tarkoittaa, että tuote voidaan korjata tai vaihtaa tai voit saada hinnanalennuksen tai rahat takaisin tilanteesta riippuen. Edellytyksenä on, että reklamaatio on perusteltu ja että vika ei ole syntynyt tuotteen virheellisen käytön tai muun vahingollisen käyttäytymisen seurauksena.

Reklamaatio on tehtävä “kohtuullisen ajan kuluessa” vian havaitsemisen jälkeen. Kun reklamaatio tehdään kahden kuukauden kuluessa vian havaitsemisesta, reklamaatio katsotaan tehdyksi kohtuullisen ajan kuluessa.

Jos reklamaatio on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) toimituskustannukset. Tuote on aina lähetettävä takaisin asianmukaisessa pakkauksessa. Muista myös säilyttää kuitti lähetyksestä, jotta voimme hyvittää lähetyskustannuksesi.

Jos havaitset tuotteessa vian tai puutteen tai tavara on jäänyt toimittamatta, ota yhteyttä:

Wineandbarrels A/S, sähköpostiosoite: service@wineandbarrels.com Puh. +44 (0) 3308 081634

 

Lähetä tuote osoitteeseen:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
Tanska

 

Kun palautat tuotteen, kuvaile ongelma mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Palautuksen käsittely sujuu nopeammin, kun lähetät palautuksen mukana riittävästi tietoa, kuten kopion tilausvahvistuksesta/tapausta koskevista aiemmista viesteistä sekä pankin tunnistetiedot ja tilinumeron palautuksen maksamista varten.

Emme vastaanota paketteja, joihin liittyy jälkivaade, postiennakko tai muita vastaavia vastaanottajan maksettavaksi syntyviä kuluja.

Esittelytuotteet

Tuotteet, joissa on merkintä “Esittelytuote”, ovat kevyessä käytössä olleita tuotteita, joissa on yksi tai useampi virhe. Jokainen esittelytuote on ainutlaatuinen, ja kutakin esittelytuotetta on varastossa vain 1 kpl. Jokaisen esittelytuotteen tuotetiedoissa on yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä virheitä tai puutteita tuotteessa on. 

Esittelytuotteiden takuu

Esittelytuotteilla on normaali 24 kuukauden takuu. 
Tämä tarkoittaa, että tuote voidaan korjata tai vaihtaa vastaavaan esittelytuotteeseen tai voit saada hinnanalennuksen tai rahat takaisin tilanteesta riippuen. Edellytyksenä on, että reklamaatio on perusteltu ja että vika ei ole syntynyt tuotteen virheellisen käytön tai muun vahingollisen käyttäytymisen seurauksena.

Peruuttamisoikeus

Kuluttajana sinulla on 28 päivän peruuttamisoikeus, kun tilaat tuotteita Wineandbarrelsista.

Peruuttamisaika päättyy 28 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteesi tai sait viimeisen tilaukseesi kuuluvan tuotteen fyysisesti haltuusi, jos tilaus käsittää useita tuotteita, jotka toimitetaan yksittäin.

Jos tuote toimitetaan useassa erässä tai osina, peruuttamisaika on 28 päivää siitä päivästä, jolloin saat tuotteen viimeisen erän tai viimeisen osan fyysisesti haltuusi.

Jos haluat peruuttaa kaupan, sinun on ilmoitettava siitä meille 28 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@wineandbarrels.com tai käyttämällä vakiomuotoista palautuslomaketta. Ilmoita viestissäsi selvästi, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi.

Et voi peruuttaa kauppaa vain kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilman että annat meille selkeän ilmoituksen peruutuksesta.

 

Asennus-, kytkentä- ja hävittämispalvelujen peruuttamisoikeus

Asennus-, kytkentä- ja hävittämispalvelujen peruuttamisoikeus päättyy, kun palvelu on kokonaan toimitettu. 

Kaupan osittainen peruutus

Jos tilauksesi käsittää useita tuotteita, voit palauttaa halutessasi vain yhden tai useamman tuotteen, vaikka ne olisi ostettu yhdellä tilauksella.

Huomaa, että palautuskustannuksia ei hyvitetä, jos peruutat kaupan vain osittain.

Tuotteet, joilla ei ole peruuttamisoikeutta

Peruuttamisoikeus ei koske seuraavia tuotetyyppejä:

  • Sinetöidyt tuotteet, joita ei terveys- tai hygieniasyistä voi palauttaa ja joiden sinetti on rikottu toimituksen jälkeen
  • Tilaustuotteet (räätälöidyt tuotteet/erikoistilaukset).

Jos tuotetta ei terveys- tai hygieniasyistä voi palauttaa ja tuote on sinetöity, peruuttamisoikeutesi raukeaa, jos rikot tuotteen sinetin.

Palautus

Lähetä palautettavat tuotteet meille viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille haluavasi peruuttaa kaupan. Sinun on vastattava tuotteen palauttamiseen liittyvistä välittömistä kustannuksista. Tavaroihin kohdistuva vaaranvastuu siirtyy sinulle toimitushetkestä alkaen.

Joitain tuotteita ei niiden luonteen vuoksi ole mahdollista palauttaa tavallisena postilähetyksenä. Tämä koskee seuraavia tuotteita: Viinikaapit, viinitynnyrit ja viinikalusteet. Palautuskustannukset ovat arviolta enintään noin: XXX €.

Tuotteen kunto palautettaessa

Olet vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin välttämättömästä käsittelystä tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi. Toisin sanoen voit kokeilla tuotetta samalla tavoin kuin kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä, mutta et saa ottaa tuotetta varsinaiseen käyttöön.

Jos tuotetta on kokeiltu muulla kuin yllä kuvatulla tavalla, katsomme tuotteen olevan käytetty. Tämä tarkoittaa, että peruuttaessasi kaupan voit saada maksamasi kauppahinnan takaisin vain osittain tai et lainkaan riippuen tuotteen jälleenmyyntiarvosta.

 

Alkuperäispakkauksen puuttuminen alentaa tuotteen arvoa huomattavasti. Jos et palauta tuotetta alkuperäisessä pakkauksessaan, palautussummasta vähennetään arvonalennusta vastaava määrä. Tämä on tyypillisesti 10–15 % tavaran arvosta. 

Kauppahinnan palautus

Jos peruutat kaupan, palautamme tuotteesta maksamasi summan. Jos olet vastuussa tuotteen arvon alenemisesta, vähennämme vastaavan summan hyvityksestä.

Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, hyvitämme sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta ylimääräisiä kuluja, jotka johtuvat valitsemastasi toimitustavasta, jos se on jokin muu kuin tarjoamamme perustoimitustapa) ilman aiheetonta viivytystä ja kaikissa tapauksissa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi sopimuksen peruuttamisesta. Suoritamme hyvityksen käyttämällä samaa maksutapaa, jota käytit alkuperäisen maksun yhteydessä, ellet ole nimenomaisesti sopinut muusta maksutavasta.

Voimme pidättäytyä maksamasta hyvitystä siihen asti, kunnes olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen tai kunnes olet todistanut, että olet lähettänyt tuotteen takaisin meille.

 

Jos haluat peruuttaa kaupan, lähetä tuote palautuksena osoitteeseen:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
Tanska

Voit peruuttaa kaupan myös ilmoittamalla siitä selkeästi ja toimittamalla palautettavat tuotteet henkilökohtaisesti yllä olevaan osoitteeseen.

Emme vastaanota paketteja, joihin liittyy jälkivaade, postiennakko tai muita vastaavia vastaanottajan maksettavaksi syntyviä kuluja.

Valitusmenettely

Jos olet kuluttaja-asiakas ja haluat tehdä ostostasi koskevan valituksen, ota yhteyttä Jakob Dauhun kirjoittamalla osoitteeseen info@wineandbarrels.com. Jos emme onnistu löytämään ratkaisua, voit tehdä valituksen viranomaiselle:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Tanska
naevneneshus.dk 
 
Jos asut jossain muussa EU-maassa kuin Tanskassa, voit tehdä valituksen EU-komission online-valitusportaalissa: https://ec.europa.eu/odr 

Vakioperuutuslomake

Täytä ja palauta tämä lomake vain, jos käytät peruuttamisoikeuttasi.

Vastaanottaja:
Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
Tanska
Sähköposti: info@wineandbarrels.com

Ilmoitan haluavani käyttää peruuttamisoikeuttani seuraavien ostamieni tuotteiden/palveluiden osalta:

______________________________________________________________________________________

Tilattu: _______________________________ Vastaanotettu: _______________________________

Asiakkaan nimi: ______________________________________________________________________

Asiakkaan osoite: ___________________________________________________________________

Asiakkaan allekirjoitus: _______________________________________________ Päivämäärä: _________________
(vain jos lomakkeen sisältö ilmoitetaan paperilla)

PriceRunner-ostotakuu

Kun ostat meiltä, saat maksuttoman PriceRunner-ostotakuun. Takuu suojaa ostoksesi aina 50 000 kruunuun asti siltä varalta, että ostoksessa ilmenee ongelmia. Saadaksesi ostotakuun sinun on oltava rekisteröitynyt PriceRunner-jäsen.

Jos et vielä ole PriceRunnerin jäsen, mutta olet tullut verkkosivustollemme PriceRunnerin kautta, voit silti saada ostotakuun. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä ostoksesi tunnin sisällä. PriceRunner-jäseneksi liittyminen ei maksa mitään, ja rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin! Rekisteröidy saadaksesi PriceRunner-ostotakuun

PriceRunner-ostotakuu vakuuttaa ostoksesi siltä varalta, että tuote vahingoittuu kuljetuksessa tai on rikkinäinen, toimituksesta puuttuu tuotteita, tuote on viallinen tai väärä tai tuote jää kokonaan toimittamatta. Muista, että sinun on tilatessasi käytettävä omaa henkilökohtaista osoitettasi.

Jos jokin ostoksessasi menee vikaan, ostotakuu korvaa sinulle sekä osto- että toimituskustannukset. Se korvaa lisäksi sinulle aiheutuneet välittömät taloudelliset vahingot, jotka ovat seurausta viasta tai virheestä. Poistoista, tulonmenetyksistä tai muista välittömistä tai välillisistä kuluista ei makseta korvausta.

PriceRunnerin sivustolta löydät täydelliset takuuehdot ja listan kategorioista, jotka eivät kuulu takuun piiriin.

Kyllä kiitos, haluan siirtyä PriceRunner-sivustolle ja rekisteröityä saadakseni ostotakuun, joka kattaa ostokseni aina 50 000 kruunuun asti!

 

Myyntiehdot on viimeksi päivitetty: 24.02.2020