Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK – 3400 Hillerød

Tanska

 

  +44 (0) 3308 081634
  info@wineandbarrels.com
  CVR-nro: DK-27702937

 

Pankki: Nordea Bank
Account: 21915036659280
BIC/SWIFT: NDEADKKK
IBAN: DK0320005036659280

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelu

Puh. +44 (0) 3308 081634
Sähköposti: info@wineandbarrels.com

Maanantai-torstai 08.00–16.00
Perjantai 08.00–16.00

 

Varasto ja nouto:

Rønnevangsalle 8
DK – 3400 Hillerød
Tanska

Jos kyseessä on noutotilaus, tilaus noudetaan varastoltamme, jollet ole sopinut erikseen noutavasi tilauksen myymälästä.
Varasto on avoinna joka arkipäivä klo 08.00–16.00. Sisäänkäynti portista.

Ilmoitamme sähköpostitse, kun tuote on valmis noudettavaksi.

 

Liike / showroom on avoinna:

Maanantaista perjantaihin klo 10.00–17.30.
Lauantaisin klo 10.00–14.00
(yleiset vapaapäivät pois lukien)

Eivätkö aukioloajat sovi sinulle? Voimme avata myös sopimuksen mukaan.

Meidän intohimomme ovat viini ja viinitarvikkeet. Tärkeimpänä tehtävänämme pidämme haluamme auttaa muita viininystäviä toteuttamaan unelmiaan, olipa se huippuluokan pullonavaaja, uusi viinikappi tai kateellisia katseita keräävä viinikellari.

Täydellinen viinielämys – oikeaan hintaan

Jakob Dau perusti Wineandbarrelsin vuonna 2008. Se sai alkunsa Jakobin suuresta intohimosta viiniin, viinien säilytykseen, viinitarvikkeisiin sekä hänen tietoonsa ja kiinnostukseensa olla hyvä kauppias, joka löytää ja kehittää oikeita tuotteita oikeilla hinnoilla asiakkaiden iloksi.

Nykyään olemme Euroopan suurin viinivälineiden jälleenmyyjä ja jakelija, ja verkkokauppamme kattaa koko Euroopan. Verkkokauppojen lisäksi meillä on fyysisiä näyttelytiloja Hillerødissä, Fredericiassa, Tukholmassa, Oslossa ja Düsseldorfissa.

Wineandbarrels on täysin tanskalaisomisteinen yritys ja pyrimme olemaan vastuullinen työpaikka yli 50 työntekijällemme, joissa kaikki viihtyvät ja joissa on hauskaa tehdä töitä joka päivä.

Wineandbarrels  on saanut Gazelle-palkinnon Børsenilta vuosina 2020, 2021 ja 2022.

Viinitarvikkeiden asiantuntija – ja viininystävä kuten sinäkin

Jakob oli itse yksi viinimaailman asiakkaista. Hän koki, etteivät markkinoilla olevat tuotteet olleet ajan tasalla ja hän näki mahdollisuuksia innovointiin ja kehitykseen. Siksi hän matkusteli maailmalla ja löysi useita hienoja tuotteita Euroopan johtavista viinimaista. Samaan aikaan hän kehitti useita tuotteita, joissa on uusia ominaisuuksia ja designia, kuten PeVino- ja Cavecool-viinikaapit, Caverack-viinitelineet ja viinitarvikkeet.

Keskitymme yhä paljon uusien tuotteiden kehittämiseen,asiakkailta saamaamme palautteen perusteella.

Viiniä ja viinitarvikkeita kohtaan osoittautunut kiinnostus näkyy ja tuntuu yrityksessämme kaikkialla. Intohimo kallisarvoisiin pisaroihin on sekä työntekijöillä että asiakkailla.

Viininystävinä ja säilytysratkaisujen asiantuntijoina olemme tietoisia siitä, että maku ja tarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi löydät aina suurimman valikoiman tuotteita verkkokaupoistamme ja näyttelytiloistamme. Itse asiassa viinien säilytysratkaisujen ja viinitarvikkeiden valikoimamme on maailman suurin.


Kokeile ennen kuin ostat – sekä verkossa että näyttelytiloissa

Voit suunnitella oman viinihuoneesi online-sisustusohjelmamme avulla tai pyytää apua sisustusasiantuntijoiltamme, jotka voivat laatia huoneestasi luonnoksen. Monia tuotteistamme voit kokeilla kotona, kun lisäät tuotteen 3D-muodossa matkapuhelimeesi (AR-toiminto).

Näyttelytiloissamme voit tutustua moniin tuotteisiimme ja vertailla niitä ennen päätöksen tekemistä, ja taitavat tuoteasiantuntijamme ovat valmiita auttamaan, jotta löydät itsllesi parhaan ratkaisun. Voit tietenkin sopia tapaamisen myös etukäteen, ja tarjoamme sinulle mielellämme kahvikupillisen saapuessasi!

Järjestämme jatkuvasti tapahtumia myös näyttelytiloissamme, joissa voit mm. tavata muita viininystäviä, osallistua viinimaistiaisiin ja tuote-esittelyihin.

Jos et pääse paikalle, voit varata online-esityksen suoraan tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi. Näin voit istua ja rentoutua kotona, kun esittelytilan henkilökunta esittelee suosituimpia tuotteitamme.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Voit myös seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa.
 


 

E-merkki

Wineandbarrels on sertifioitu e-merkkimyymälä, mikä tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme turvallisesti ja luottavaisin mielin. E-merkkiä edustavat lakimiehet tarkistavat säännöllisesti, että verkkokauppamme noudattaa sähköiseen kaupankäyntiin ja kuluttajansuojaan liittyviä lakeja ja sääntöjä. Lisäksi e-merkki tarjoaa sinulle asiakkaana ilmaista oikeudellista neuvontaa ja 10 000 DKK:n ostajansuojan. 

Voit vertailla enintään kolmea tuotetta
Vertaile
MAX 3 yksikköä
Pullojen määräPullojen määrä
PullotyyppiPullotyyppi
JäähdytysalueetJäähdytysalueet
Energia/kwhEnergia/kwh
SijaintiSijainti
Melutaso (dB)Melutaso (dB)
Hyllyjen määräHyllyjen määrä
KorkeusKorkeus
LeveysLeveys
SyvyysSyvyys
Käännettävä oviKäännettävä ovi