Matka intohimon ja innovaatioiden läpi Wineandbarrelsissa

Luotu:

Matka intohimon ja innovaatioiden läpi Wineandbarrelsissa

Wineandbarrelsin historian ytimessä on syvä intohimo viiniin ja sitoumus tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen viinielämys. Kaikki alkoi vuonna 2008, kun perustajamme Jakob Dau päätti seurata hänen intohimoaan viinin ja viinin säilytykseen. Jakobin kiinnostus viinin maailmaan ja halu olla innovatiivinen kauppias johtivat Wineandbarrelsin perustamiseen.  

 

Omien viinialan asiakaskokemustensa innoittamana Jakob teki kovasti töitä löytääkseen ja kehittääkseen tuotteita, jotka eivät ainoastaan vastanneet vaan myös ylittivät kuluttajien odotukset.  


"Aloitimme tuomalla viiniä ja viinitynnyreitä, siksi nimeksi Wineandbarrels'', Jakob sanoo. Mutta Jakob halusi luoda jotain suurempaa ja näki markkina-aukon ja mahdollisuuden erottua kaikista muista viiniä myyvistä.  


"Halusin kokemukseni ja tietoni avulla luoda kauneimman ja parhaan viinivaraston. Minulle kävi selväksi, että tarvittiin muutakin kuin vain verkkokauppaa; meidän piti myös luoda elämys." kertoo Jakob.

Nykyään Wineandbarrels on Euroopan johtava viinilaitteiden jälleenmyyjä ja jakelija viininjäähdyttimistä ja -telineistä viinitarvikkeisiin. Verkkokauppamme kattavat koko Euroopan, ja meillä on fyysisiä esittelytiloja useissa kaupungeissa, kuten Hillerødissä, Fredericiassa, Tukholmassa, Oslossa ja Düsseldorfissa. 100-prosenttisesti tanskalaisena yrityksenä olemme ylpeitä vastuullisesta lähestymistavastamme yli 50 työntekijäämme kohtaan, jossa hyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat keskeisessä asemassa.

 

Jakobin matka viinin maailmassa on ollut jatkuvan innovaation ja kehityksen lähde. Tätä ajatellen Wineandbarrels alkoi kehittää omia tuotteitaan ja tuotemerkkejään. "Näimme mahdollisuuden luoda jotain parempaa, jotakin, joka voisi muuttaa markkinoita. Emme olleet tyytyväisiä olemassa olevaan viinikaappivalikoimaan, eivätkä ne olleet riittävän hyviä ja hiljaisia", Jakob kertoo. Sitten Jakob tiimeineen alkoi suunnitella ja valmistaa omia viinikaappeja ja viinitelineitä, ja syntyi esimerkiksi Pevino, Cavecool ja Caverack.

Tämän vision myötä Wineandbarrels alkoi innovoida viinikaappimarkkinoita. Jakob ja tiimi alkoivat kerätä läheisen asiakaskontaktin ja asiakaspalautteen perusteella tietoa kaikesta, mitä asiakkaat olivat kaivanneet tai toivoneet viininjäähdyttimeltä. "Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Kiinassa toimivien tuottajien kanssa ja valmistaneet omat viininjäähdyttimemme", Jakob sanoo. Prosessi oli haastava, mutta tuloksena syntyi Pevino-sarjamme, josta tuli ja joka on edelleen valtava menestys yli 50 mallin joukossa.

Wineandbarrels on edelleen innovaatioiden ja laadun edistäjä viinin varastoinnissa ja viinilaitteissa. "Emme pelkää ajatella isosti ja valita mahdottomia asioita", Jakob sanoo. Yksi yrityksemme tavoitteista on luoda tuotteita, jotka täyttävät ja ylittävät asiakkaidemme odotukset. 

Wineandbarrelsin menestys ei kuitenkaan koske vain tuotteita, vaan myös yrityksen kulttuuria ja arvoja. "Olemme tiimi ja tuemme toisiamme ja leikimme toisiamme paremmin joka päivä", Jakob sanoo hymyillen. Hänen ajatuksensa on, että kun työntekijät tuntevat olonsa hyväksi ja nauttivat töihin menemisestä, menestys ja voitto ovat luonnollisia seurauksia. 


Olemme yritys, jolla on kollegoita kaikkialla Euroopassa, ja välitämme tästä ja pyrimme tekemään siitä laatua jokapäiväisessä elämässä. 

Toinen Wineandbarrelsin keskeinen arvo on keskittyminen ympäristöön ja kestävään kehitykseen. Olemme perustaneet komitean, jonka tehtävänä on tehdä jokapäiväisestä elämästä vihreämpää, ja työskentelemme jatkuvasti ympäristöjalanjälkemme pienentämiseksi. Tämä sitoumus näkyy myös tuotteissamme, joihin kuuluu maailman energiatehokkain viininjäähdytin, Pevino Imperial Eco. 

Wineandbarrels eroaa muista yrityksistä perusteellisessa uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. Ensimmäisten kahden kuukauden aikana uusilla työntekijöillä on mahdollisuus tutustua koko yritykseen ja tutustua kaikkiin kollegoihin ja osastoihin. Näin varmistetaan, että kaikki työntekijät tuntevat itsensä tervetulleiksi ja osallisiksi alusta alkaen.

Jakobin matka intohimoisesta viininystävästä Euroopan johtavan viininvalmistuslaiteyrityksen perustamiseen on tarina sitkeydestä, kovasta työstä, innovaatiosta ja intohimosta. "Tämä on ollut ja onneksi on edelleen upea matka", Jakob sanoo.

Tie menestykseen ei ole aina ollut ilman haasteita, mutta jokainen haaste on tehnyt Wineandbarrelsista vahvemman ja kestävämmän yrityksen.

Wineandbarrelsin suuri haaste on ollut luoda vahva brändi ja vakiinnuttaa asemansa luotettavana ja ammattimaisesti vahvana toimijana kapeilla markkinoilla. Olemme asiantuntijoita ja palveluhenkisten kollegoiden tiimi, joka keskittyy asiakkaaseen ja haluaa opastaa sinua tekemään parhaan mahdollisen ostoksen.  


Viinitynnyrit ovat vahvoja Euroopassa ja suurimmat viinin varastoinnissa. Pitkällä aikavälillä haluamme olla maailman suurin, mutta otamme askeleen kerrallaan", Jakob sanoo hymyillen. On kuitenkin tärkeää, että koko yritys kehittyy yhdessä ja samaan suuntaan. 

Tänä vuonna lanseeraamme täysin uudentyyppisen viinikaapin, jossa asiakkaalla on vielä enemmän sanottavaa viinin säilytyksen suunnittelussa omiin tarpeisiinsa. Sen paljastaminen on jännittävää, Jakob sanoo salaperäisellä katseella.


Ei kommentteja
Lisää oma kommentti

Voit vertailla enintään kolmea tuotetta
Vertaile
MAX 3 yksikköä
Pullojen määräPullojen määrä
PullotyyppiPullotyyppi
JäähdytysalueetJäähdytysalueet
Energia/kwhEnergia/kwh
SijaintiSijainti
Melutaso (dB)Melutaso (dB)
Hyllyjen määräHyllyjen määrä
KorkeusKorkeus
LeveysLeveys
SyvyysSyvyys
Käännettävä oviKäännettävä ovi