Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (EEE) hävittäminen

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet (EEE) sisältävät materiaaleja, komponentteja ja aineita, jotka voivat olla vaarallisia ja aiheuttaa riskin ihmisten terveydelle ja ympäristölle, jos sähkö- ja elektroniikkalaiteromua (WEE) ei hävitetä asianmukaisesti. Tuotteet, jotka on merkitty alla näkyvällä ylirastitetulla roskakorilla, ovat sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Ylirastitettu jäteastia symboloi sitä, että tuotetta ei tule hävittää lajittelemattoman talousjätteen mukana, vaan se on kerättävä erikseen.

Tätä tarkoitusta varten kunnat ovat perustaneet keräysjärjestelmiä, joiden puitteissa kansalaiset voivat luovuttaa maksutta sähkö- ja elektroniikkaromua kierrätysasemille tai muihin keräyspisteisiin tai tuotteet voivat noutaa suoraan kotitalouksista. Lisätietoja saat oman kuntasi teknisestä hallinnosta.

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käyttäjät eivät saa hävittää sähkö- ja elektroniikkaromua kotitalousjätteen mukana. Käyttäjien tulee käyttää kunnallisia keräysjärjestelmiä sähkö- ja elektroniikkalaiteromun hävittämiseen liittyvien ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja sähkö- ja elektroniikkalaiteromun kierrätyksen, uusiokäytön ja hyödyntämisen lisäämiseksi.

 

Voit vertailla enintään kolmea tuotetta
Vertaile
MAX 3 yksikköä
Pullojen määräPullojen määrä
PullotyyppiPullotyyppi
JäähdytysalueetJäähdytysalueet
Energia/kwhEnergia/kwh
SijaintiSijainti
Melutaso (dB)Melutaso (dB)
Hyllyjen määräHyllyjen määrä
KorkeusKorkeus
LeveysLeveys
SyvyysSyvyys
Käännettävä oviKäännettävä ovi